Montering af vinduer og døre med kvaliteten i fokus

​​Hos Møller’s Snedker- & Tømrerforretning har vi mange års erfaring med montering samt udskiftning af vinduer og døre. Derudover udfører vi alle former for reparationer og vedligeholdelse. 

Vi tilbyder levering og montering af vinduer i og omkring Aabenraa, Haderslev, Vojens og Rødekro til konkurrencedygtige priser.

Få flotte vinduer efter mål

Du finder et bredt udvalg af vores produkter på vores værksted i Aabenraa. Vi leverer og monterer vinduer i alle farver og specifikke mål. 

For at du kan få afdækket dine præcise behov, kommer vi gerne ud og gennemgår dine vinduer og døre og eventuelle ønsker sammen med dig. Her medbringer vi brochurer med inspiration fra forskellige producenter, så du kan vælge det, der passer til din bolig.

Nye døre monteres af vores erfarne tømrer

Hvad end det er din hoveddør eller terrassedør der skal have en udskiftning, så klarer vi opgaven. Er det montering af indvendige døre der skal ordnes, er vi også det oplagte valg og vil udføre opgaven med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Alle vores vinduer og døre er i høj kvalitet og vi sørger for en professionel og holdbar montering. Prisen vil dog variere efter opgavens omgang, typen af vinduer/døre og antallet af samme. Vi laver selvfølgelig også gode tilbud på andre tømreropgaver som f.eks. tagrenovering eller hvad end i har brug for.

Vi står klar til at komme med et uforpligtende tilbud, så kontakt os allerede i dag på telefon: 74 61 88 10 eller på e-mail:clausmollerfirma@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

HVEM ER VI?

........................................................................

Møllers Snedker & Tømrerforretning ApS

CVR: 26683467

KONTAKT OS

...........................................................................

Telefon: 74 61 88 10

E-mail: clausmollerfirma@gmail.com

FIND VEJ

........................................................................

Brunbjergparken 101

6200 Aabenraa

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook