Professionel tagrenovering eller nyt tag til dit hjem

Regn, sne og vind tester hvert år modstandsdygtigheden af taget på din bolig, og derfor vil du med tiden få brug for et nyere tag.

Tagrenovering eller helt nyt tag?

Hos Møller’s Snedker- & Tømrerforretning tilbyder vi alt fra renovering, reparation og vedligehold af eksisterende tag til lægning af nyt tag for både private og erhverv i Sønderjylland, og vi har mange års erfaring at trække på. Det betyder, at du er garanteret et fremtidssikret kvalitetsresultat.

Hvilke typer tag skal du have?

Vi har opbygget og renoveret en stor alsidighed inden for tagarbejde og kan arbejde med alle tagkonstruktioner samt stort set alle typer tag. Om det er betontag, tegltag f.eks. Nibra eller Creaton, tagpap eller bølgeplader fra Cembrit, om det er flade tage, skrå tage eller listedækning, kan vi sørge for dit nye tag.​

Der er et væld af muligheder, når du skal vælge dit nye tag. Skal taget være rødt, sort eller måske gråt? eller skal teglene være glaseret? Er du i tvivl, bidrager vi gerne med inspiration, og vi kan tage eksempler/prøver med ud ved gennemgangen af dit tag, hvor vi samtidig tjekker for eventuelle fejl og skader på dit nuværende tag.

​Udover arbejdet med selve taget kan vi også levere og montere tagrender, så du får den optimale beskyttelse af din bolig. Du kan få tagrender i stål, zink eller plast afhængigt af, hvad der passer til din bolig.

Hvad koster et nyt tag?

Betyder dit tags tilstand at du har brug for nyt tag eller renovering af dit nuværende, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og en pris på tlf. 74 61 88 10.

Vi udfører tagarbejde i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og Vojens samt andre steder i Sønderjylland.​

Vi laver naturligvis også gode tilbud på montering af vinduer og døre, eller andre tømreropgaver.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

........................................................................

Møllers Snedker & Tømrerforretning ApS

CVR: 26683467

KONTAKT OS

...........................................................................

Telefon: 74 61 88 10

E-mail: clausmollerfirma@gmail.com

FIND VEJ

........................................................................

Brunbjergparken 101

6200 Aabenraa

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook